Metrorex a scos la licitație proiectarea pentru tronsonul de metrou Eroilor – Piața Iancului

Metrorex a anunţat luni că a fost publicată în SICAP (Sistemul de achiziţii publice) licitația de proiectare și asistență tehnică pentru tronsonul de metrou Eroilor – Piața Iancului.

metrou Eroilor - Piața Iancului

Este vorba de anunţul de participare pentru procedura de atribuire a contractului de achiziţie sectorială pentru servicii de proiectare şi asistenţă tehnică aferent Magistralei 5 de metrou, Drumul Taberei – Pantelimon, secţiunea Eroilor (PS Operă) – Piaţa Iancului.

Pentru atribuirea contractului “Servicii de proiectare şi asistenţă tehnică”, se va aplica procedura de licitaţie restrânsă. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 05.08.2019, ora 15.00.

60 de luni pentru proiectarea tronsonului de metrou Eroilor – Piața Iancului

Durata estimată pentru executarea contractului este de 60 de luni de la data atribuirii acestuia.

Proiectul este finanţat din fonduri externe nerambursabile în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020. Valoarea estimată a obiectivului de investiţii fără TVA este de  70 milioane de lei.

Secţiunea Eroilor – Piaţa Iancului aferentă Magistralei 5 de metrou va avea 4,5 kilometri şi șase staţii respectiv Hasdeu, Cişmigiu, Universitate, Calea Moşilor, Traian, Piaţa Iancului.