spot_img
duminică, noiembrie 27, 2022
spot_img

Metrorex și ISU București au demarat verificări anti-incendiu la 13 stații

Metrorex spune că  a demarat procedurile de verificare pentru protecție anti-incendiu în cazul a 13 stații de metrou. Aceasta după ce Club Feroviar a relatat aici că peste jumătate dintre stații (inclusiv toate stațiile de pe noua magistrală Drumul taberei), precum și cinci depouri din șase sunt lipsite de așa ceva. 

ISU inspectează Magistrala 5

Metrorex a demarat împreună cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență procesul de verificare și autorizare la incendiu în stațiile de metrou, au comunicat reprezentanții companiei.

„În ultimele două săptămâni au fost deja verificate primele stații (Piața Muncii, Piața Iancului, Obor, Aurel Vlaicu, Aviatorilor, Piața Victoriei 1, Nicolae Grigorescu 2, 1 Decembrie, Nicolae Teclu, Anghel Saligny, Eroilor 1 și 2 și Academia Militară) și stabiliți pașii următori. În perioada următoare vor fi verificate toate stațiile și stabilit un plan de acțiune împreună cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență pentru a finaliza această procedură de autorizație”, spun ei. Interesant e faptul că Metrorex menționează că procedurile au început acum două săptămâni însă răspunsul ISU de acum patru zile nu spune nimic despre așa ceva. (D.C.)

 

Ultimele Articole