vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

GALERIE FOTO Directorul Metrorex critică UTI, după o vizită inopinată pe șantierul Magistralei 5

Dumitru Șodolescu, directorul general al Metrorex critică UTI, compania omului de afaceri Tiberiu Urdăreanu, pentru slaba mobilizare pe șantierul Magistralei 5 de metrou.

Șodolescu a inspectat joi atât activitatea desfășurată în stațiile Eroilor și Academia Militară, cât și pe cea legată de partea carosabilă de la suprafața acestora. Cu această ocazie a fost constatat un progres general al lucrărilor.

Directorul Metrorex critică UTI. ”Mobilizare scăzută”

”O mobilizare scăzută a fost observată în activitățile desfășurate de UTI Grup, membru al asocierii de constructori de pe Magistrala 5. Acesta a fost notificat să ia măsuri de urgență pentru respectarea graficului asumat”, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a Metrorex.

Compania românească UTI Group, deținută de omul de afaceri autohton Tiberiu Urdăreanu, va primi lucrări în valoare de 17,71 milioane lei, fără TVA, pentru componenta de informare dinamică și sonorizare la Magistrala 5 de metrou, Drumul Taberei – Eroilor, potrivit anunțului de atribuire a contractului pentru sistemul de siguranță și automatizare a traficului, apărut zilele trecute în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Firma UTI este singurul subcontractor anunțat de Alstom.

Atribuirea contractului către Alstom a fost anunțată acum o lună, fiind organizată chiar o ceremonie de semnare a acestuia la Guvern, însă anunțul de atribuire a fost publicat în SEAP cu o întârziere considerabilă, respectiv sâmbătă, 11 mai.

Ultimele Articole