luni, aprilie 15, 2024
spot_img

Metrorex analizeaza posibilitatea introducerii unui abonament anual

Metrorex_20160607_132348„Nu am luat în calcul nici pentru anul 2017, nici pentru anul 2018, modificarea tarifelor. Ne gândim totuși la introducerea eventuală a unor titluri de călătorie noi care să vină în sprijinul călătorilor. Eu mă gândesc, de exemplu, la un abonament anual, la o cartelă care ar putea fi introdusă pentru perioada de weekend, o cartelă pentru un grup mai mare de 3-5 călători. Sunt multe idei, dar asta nu înseamnă că tariful mediu de călătorie s-ar modifica”, a precizat directorul general al Metrorex, Marin Aldea, cu ocazia unei vizite pe șantierul Magistralei 5 de metrou.
Metrorex intenționează să înlocuiască sistemul actual de taxare cu unul mai performant.
„Avem acum implementat un proiect de înlocuire a sistemului de taxare în 41 de stații ceea ce înseamnă înlocuirea completă a turnicheșilor, introducerea a 139 de aparate de vândut cartele de generație modernă, care dau rest, și care rezolvă toată problema deficitului de personal cu care noi ne confruntăm la acest moment”, a adăugat directorul general al Metrorex.
Conducerea Metrorex anunță că a încheiat un contract cu Banca Comercială Română (BCR ) iar până la sfârșitul anului 2016 vor fi montate POS-uri pentru plata călătoriei cu cardul.
”În ceea ce privește plata biletului prin sms, această posibilitate o luăm în calcul pentru viitor”, a conchis Aldea.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole