spot_img
sâmbătă, februarie 4, 2023
spot_img

Metra solicita o subventie pentru PTC

05-metraMetra a solicitat o subventie federala pentru a ajuta caile ferate sa finanteze un sistem de recuperare in caz de dezastre de 3,7 milioane de dolari pentru sistemul sau de siguranta Positive Train Control (PTC). Implementarea PTC va costa Metra peste 350 de milioane de dolari. In plus, PTC va creste costurile de operare ale Metra cu 15-20 de milioane de dolari anual.
„La nivel national, costul total de realizare a PTC este estimat la peste 10 miliarde de dolari, inclusiv 3,48 miliarde pentru liniile de cale ferata destinate navetistilor. Vom continua sa cautam noi surse de venituri pentru a contribui la finantarea acestui sistem complex deoarece ne dorim implementarea completa a PTC pana in 2019 sau mai curand”, a declarat Directorul Executiv al Metra, Don Orseno.
Pana in prezent, Metra a alocat 187 de milioane de dolari finantarii PTC. Pentru restul de finantare necesara, Metra se bazeaza pe fonduri de stat si federale aditionale.
Metra planuieste sa isi instaleze sistemul de recuperare in caz de dezastre in centrul din Kensington Yard, in sudul orasului Chicago. Acesta va opera simultan cu sistemul PTC primar si va permite trenurilor sa continue operarea prin regiunea orasului Chicago in cazul in care primul server nu mai functioneaza sau are nevoie de mentenanta. Sistemul asigura operare sigura in caz de defectiuni pentru intregul sistem feroviar al Metra si va pune bazele unui al doilea centru de dispecerizare.

Ultimele Articole