CFR Călători a anunțat mersul trenurilor de Sfânta Maria. Ce garnituri suplimentare se pregătesc

12 august 2019

CFR Călători a anunțat mersul trenurilor de Sfânta Maria, în contextul în care se anunță un trafic crescut în minivacanța dată de Guvern.

mersul trenurilor de Sfânta Maria călătorii cu trenul pentru studenți tren suplimentar spre Constanța revizia tehnică a vagoanelor

CFR Călători Călători a precizat că operează trenurile folosind capacitatea de transport maximă tehnic disponibilă. Zilnic, sunt puse în circulație peste 1050 de trenuri care asigură serviciul public de transport feroviar de pasageri.

În zilele de 14, 15, 16, 17, 18 august, va circula suplimentar

  • IR 12583 pe ruta Bucureşti Nord (plecare 11:15) – Constanţa (sosire 13:37). Trenul va avea opriri în staţiile Ciulniţa (12:16), Feteşti (12:38), Cernavodă Pod (12:54) şi Medgidia (13:12).

Recomandările CFR Călători pentru mersul trenurilor de Sfânta Maria

Pentru a preîntâmpina situațiile neplăcute generate de epuizarea locurilor la trenuri, CFR Călători le recomandă pasagerilor să își programeze din timp călătoria către destinațiile dorite, să folosească toate trenurile puse la dispoziție de CFR Călători din graficul unei zile de circulație și să îşi cumpere cu anticipație legitimaţiile de călătorie utilizând toate canalele de distribuție.

În plus, pentru cumpărarea în avans a legitimaţiilor de călătorie se acordă reduceri între 10% şi 25%, iar la cumpărarea ONLINE se adaugă un discount de 5%. De asemenea, se pot alege şi alte variante tarifare care acordă reduceri la transport prin ofertele comerciale. Detalii pe www.cfrcalători.ro, secțiunea Trafic intern/oferte.