spot_img
miercuri, noiembrie 30, 2022
spot_img

Mercitalia Pole si TX Logistik ofera noi conexiuni de transport de marfa

TX LogistikIncepand cu decembrie 2017, Mercitalia Pole si TX Logistik Switzerland vor transporta marfuri pe calea ferata intre Po Valley din nordul Italiei si nordul Europei (Belgia, Franta, Germania si Olanda). Companiile vor utiliza axele feroviare ale Coridorului Central European Rin-Alpin, Tunelul Lötschberg si Tunelul Gotthard Base. Serviciile de transport se vor adresa clientilor folosind la maxim activele companiei si adaugand valoare investitiilor planificate in Planul Industrial 2017-2026.
Planul industrial include investitii de 1,5 miliarde de euro. Peste 1 miliard de euro vor fi investiti in achizitionarea de locomotive si vagoane, 100 de milioane de euro vor fi investiti in terminalele intermodale pentru extinderea si optimizarea facilitatilor din Milano, Brescia si Piacenza, 100 de milioane de euro in IT si securitate si aprox. 250 de milioane de euro pentru achizitia altor servicii. In februarie 2017, Mercitalia Rail si TX Logistik au lansat procedura de achizitie a pana la 125 de locomotive electrice noi in urmatorii ani (cu o valoare de 350 de milioane de euro) pentru piata Europeana, cat si pentru cea italiana.
Mercitalia Rail a publicat o cerere de exprimare a interesului pentru achizitia a 200 de vagoane noi cu o valoare de 15 milioane de euro. Mercitalia Rail si Cemat au lansat procedura de achizitie a 250 de vagoane pentru transportul produselor din metal si otel si semiremorci cu o valoare de peste 20 de milioane de euro.
„Piata tinta a Mercitalia Pole este Europa. Pentru acest lucru, obiectivul nostru este sa oferim servicii clientilor nostri, bazandu-ne exclusiv pe capacitatea de productie interna. Pornind de la terminalele italiene, trenurile vor calatori catre nordul Europei cu viteza si capilaritate superioare, si in conformitate cu obiectivele strategice si de afaceri ale Pole. Aceasta este o actiune care va genera mai bine de jumatate din cifra noastra de afaceri rezultata din activitatile internationale in urmatorii zece ani”, a declarat Marco Gosso, Director Executiv Mercitalia Logistics.
 

Ultimele Articole