spot_img
marți, decembrie 7, 2021
spot_img

VIDEO Un Mercedes a blocat un tramvai din Brăila. Ce a făcut Poliția Locală

Un autoturism marca Mercedes a blocat un tramvai din Brăila, timp de aproximativ 20 de minute, iar vatmanul a chemat Poliția Locală.

Mercedes a blocat un tramvai

Un tramvai care circula pe Bulevardul Independenței din municipiul Brăila a fost blocat, pentru că un șofer din Vrancea și-a parcat autoturismul Mercedes foarte aproape de calea de rulare, informează Realitatea de Brăila.

Incidentul s-a petrecut vineri dimineața, în jurul orei 10:30, pe Bulevardul Independenței, între Calea Galați și strada G-ral Eremia Grigorescu, la câțiva metri de stația de la Clubul Progresul.

Un Mercedes a blocat un tramvai din Brăila. Vatmanul a sunat la poliția Locală

Vatmanul a sesizat că autoturismul era parcat foarte aproape de linii și nu poate înainta fără să lovească autoturismul și a oprit vehiculul.

Tot vatmanul a fost cel care a anunțat Poliția Locală, care a sosit la fața locului, dar, conform prevederilor legale, nu a putut decât să-l amendeze cu 290 de lei și două puncte de penalizare pe șoferul care a venit la mașină după mai bine de un sfert de oră, timp în care călătorii au așteptat în tramvai sau au coborât să vadă ce se întâmplă.

Șoferul din Vrancea este în vârstă de 58 de ani.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole