spot_img
marți, decembrie 7, 2021
spot_img

Un memorandum între CFM și Ukrzaliznîţea pe tema transportului containerizat, semnat la Odesa

Un memorandum între CFM și Ukrzaliznîţea a fost semnat la Odesa, de către directorii celor două societăți feroviare, Iurii Topala și Evgheni Cravțov.

memorandum între CFM și Ukrzaliznîţea

”Astăzi, 28 mai 2019, directorul general al CFM Iurii Topala s-a deplasat la Odesa pentru a participa în cadrul evenimentului <International Transport and Trade Week>. În cadrul acestui eveniment internaţional a avut loc o întrevedere de afaceri a reprezentanților administrației feroviare din Moldova şi Ucraina”, se arată într-o postare pe contul oficial de Facebook Calea Ferată din Moldova (CFM).

Memorandum între CFM și Ukrzaliznîţea, pe tema transportului containerizat

Iurii Topala, director general al CFM şi Evgheni Cravţov, preşedinte al SA Ukrzaliznîţea, au semnat un Memorandum de colaborare în scopul consolidării relaţiilor bilaterale în domeniul dezvoltării transportului de containere prin intermediul formării garniturilor de containere.

”Acest forum internaţional constituie un important instrument de soluţionare a chestiunilor practice din domeniul politicilor de transport şi dezvoltării infrastructurii transportului”, se încheie postarea CFM.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole