spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

Mega achiziție informatică la Regionala Cluj: 900 de PC-uri și 900 de multifuncționale laser

Se pregătește o mega achiziție informatică la Regionala Cluj a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA. Sucursala vrea să cumpere 900 de PC-uri și tot atâtea multifuncționale laser, în valoare totală de peste 2,2 milioane de euro. Tehnica de calcul este destinată unităților din întrega companie.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Multifuncțională laser color, format A3 – 900 bucăți”. Valoarea totală estimată a achiziției este de 6.570.000 de lei.

Prin achiziționarea multifuncționalelor laser color format A3 se urmăreste înlocuirea tehnicii de birotică din dotarea tuturor structurilor companiei, care la ora actuală prezintă un grad pronunţat de uzură fizică si funcțională, ale căror sisteme de operare nu oferă gradul de securitate necesar pentru a putea rezista cu succes atacurilor cibernetice, precum si reducerea cheltuielilor de mentenanţă a tehnicii de calcul, care au crescut în ultimii ani de o manieră exponenţială, se arată în anunț. Produsele achiziționate vor facilita inclusiv gestionarea informațiilor în format electronic, având astfel un rol esențial de a proteja mediul înconjurător prin reducerea la minimum a manipulării și stocării informației pe suport de hârtie, precum și reducerea consumului de energie electrică necesar arhivării și păstrării informației.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 16 noiembrie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 16 februarie 2023.Mega achiziție informatică la Regionala Cluj. PC-uri de 4.880 de lei bucata

Această mega achiziție informatică la Regionala Cluj este continuată prin publicarea unui alt anunț, cu titlul ”Sistem PC inclusiv sistem de operare licență Office”. Valoarea totală estimată este de 4.392.000 de lei. Cum este vorba tot de 900 de bucăți, rezultă o valoare unitară de 4.880 de lei.

Sistemul va fi alcătuit din monitor, unitate centrală pentru computer, tastatură, mouse, software preinstalat pe sistem desktop PC. Pentru asigurarea funcționării infrastructurii feroviare este necesară implementarea unui sistem modern și eficient de gestionare a tuturor informațiilor tehnice, financiar-contabile, juridice, patrimoniale în format electronic, se arată în anunț.

Ofertele trebuie depuse până pe 9 noiembrie 2022, ora 15:00, și trebuie să fie valabile până pe 9 februarie 2023.

Ultimele Articole