spot_img
miercuri, ianuarie 19, 2022
spot_img

Metrorex prelungește programul de circulație, pentru meciul România-Spania de pe Arena Națională

Metrorex prelungește joi seara programul de circulație a trenurilor, pentru meciul România-Spania care se va desfășura pe Arena Națională.

meciul România-Spania

”Ministerul Transporturilor și Metrorex, alături de Federația Română de Fotbal, vin în sprijinul publicului participant la partida de fotbal dintre selecționatele României şi Spaniei, ce se va desfăşura pe stadionul Arena Naţională și anunță că joi,  5 septembrie 2019, trenurile vor circula, pe toate magistralele de metrou, după un program prelungit cu o oră și 30 de minute”, se arată într-un comunicat de presă dat publicității miercuri de Metrorex.

Programul trenurilor pentru meciul România-Spania

Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 01:00 pe Magistrala 1, Magistrala 2 şi Magistrala 3, respectiv la ora 01:45 pe Magistrala 4. Intervalul de succedare între trenuri va fi de aproximativ 10-12 minute.

Partida de fotbal ce se va desfășura în data de 5 septembrie 2019 este un eveniment de interes public și de importanță națională pentru organizarea Turneului Final EURO 2020, mai precizează societatea aflată în coordonarea Ministerului Transporturilor.

Ultimele Articole