spot_img
miercuri, decembrie 7, 2022
spot_img

CFR Călători vrea să formeze cinci mecanici de locomotivă ca evaluatori de competențe profesionale

Regionala Craiova a Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA vrea să formeze cinci mecanici de locomotivă ca evaluatori de competențe profesionale.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație, în procedură simplificată, ce are ca obiect ”Servicii de formare evaluator de competențe profesionale – SRTFC Craiova”. Valoarea totală estimată a contractului ce se vrea a fi încheiat cu o firmă de specialitate este de 2.750 de lei, echivalentul a peste 550 de euro la cursul zilei.

Sucursala Regională de Transport Feroviar de Călători Craiova dorește achiziția serviciului de formare evaluator de competențe profesionale pentru dezvoltarea competențelor specifice, conform standardului ocupațional, aptitudinilor şi abilităților de evaluare și înregistrare a rezultatelor evaluării, necesare specialistului pentru derularea eficientă și efectivă a unui proces de evaluare. Acest curs este destinat unui număr de cinci mecanici de locomotivă care îndeplinesc condițiile pentru a deveni evaluatori de competențe în cadrul Centrului de Formare Mecanici Locomotive Craiova și vor coordona întregul proces de evaluare pentru mecanicii de locomotivă de automotor.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Cursul de formare de evaluatori de competențe profesionale, online sau la sediul clientului

Modul de predare a cursului va fi online sau la sediul beneficiarului SRTFC Craiova, Bd. Dacia, nr. 221, Craiova, județul Dolj. Criteriul de atribuire a contractului va fi prețul cel mai scăzut.

Pentru participarea la procedura de achiziție, ofertantul trebuie să constituie o garanție în cuantum de 27 de lei, valabilă pentru o perioadă de 90 de zile. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 3 octombrie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 3 ianuarie 2023.

Ultimele Articole