spot_img
sâmbătă, octombrie 1, 2022
spot_img

Sute de mecanici de locomotivă din Israel infectați, trenuri rămase în depou

Sute de șoferi de autobuz și mecanici de locomotivă din Israel sunt infectați cu Covid, cauză din care transportul public este afectat serios.

Începând de duminică (prima zi a săptămânii în Israel, zi de lucru) au fost fi anulate trenurile care leagă Haifa de Beit She’an și Dimona de Beer-Sheva. În sudul țării au fost anulate sute de trenuri, relatează publicația israeliană Ynet.

Odată cu creșterea îmbolnăvirilor, în întreaga țară se vor lua măsuri de anulare a unor trenuri și autobuze. Totul se întamplă din cauza creșterii îmbolnăvirilor la mecanicii de locomotivă și la șoferii de autobuz.

Mecanici de locomotivă din Israel infectați, trenuri anulate

Trenurile de pe liniile Beit She’an – Haifa Hof Hacarmel și Dimona – Be’er Sheva vor fi anulate, iar stațiile de pe aceste linii vor fi închise. Trenurile către și dinspre Carmiel vor circula doar la orele de vârf, respectiv 6.00 – 9.00 și 15.00 – 18.00.

Orele de funcționare ale liniei dintre Ashkelon și Be’er Sheva vor fi modificate, trenurile circulând doar până la ora 21.00, iar între gările închise vor circula autobuze care vor transporta călătorii. Din cauza faptului că un număr considerabil de șoferi de autobuz sunt bolnavi și izolați, pentru orele de vârf, în încercarea de a menține normalitatea circulației trenurilor, se va apela la funcționarii companiilor de transport care dețin permise de conducere corespunzătoare pentru a conduce autobuzele. Astfel, cursele urbane vor fi diminuate, așteptându-se o scădere de până la 500 pe zi.

Ultimele Articole