spot_img
luni, martie 27, 2023
spot_img

Mecanic instructor la Regionala Constanța a CFR SA, selectat în lotul național de bowling

Un mecanic instructor la Regionala Constanța a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a fost selectat în lotul național de bowling.

”Patru titluri de campion național și un titlu de vicecampion național, obținut în ianuarie 2023 la categoria seniori-pereche la bowling l-au propulsat pe feroviarul Teodoru Orezeanu în lotul național de bowling, care va reprezenta România la Campionatul European de Bowling Seniori 2023 din Italia, în perioada iunie – iulie. Baftă, Teodoru”, se arată într-o postare de pe pagina oficială de Facebook a companiei de infrastructură feroviară.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Mecanic instructor la Regionala Constanța, legitimat la Clubul Sportiv CFR Constanța

Teodoru Orezeanu este angajat în funcția de instructor mecanic la CFR Infrastructură Constanța. ”Când a intrat în rândul ceferiștilor, în 1984, era deja legitimat la Clubul Sportiv CFR Constanța și juca popice în Divizia A. De-a lungul timpului, colegul nostru a câștigat de patru ori titlul de campion național, iar în ianuarie 2023 a câștigat titlul de vicecampion național la categoria seniori-pereche la bowling. <Este un sport costisitor și trebuie să îmi acopăr singur toate cheltuielile, chiar și atunci când sunt convocat la campionate. Este un sport foarte frumos, la care nu doresc să renunț. Îi încurajez pe părinți să îi ducă pe cei mici să învețe să practice acest sport, care le dezvoltă numeroase abilități>  mărturisește Teodor Orezeanu”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook CFR Infrastructură Constanța.

Ministerul Sportului prin Federația Română de Bowling l-a selectat pe Teodoru Orezeanu pentru a participa la Campionatul European de Bowling Seniori 2023. Manifestarea sportivă „European Senior Bowling Championships 2023” va avea loc la Bologna-Modena, Italia, în perioada 23.06 – 03.07.2023.

”Îi urăm succes la această competiție internațională și să aducă la Constanța o medalie!”, îi transmit colegii lui.

Ultimele Articole