marți, martie 5, 2024
spot_img

Maxwell Technologies livreaza un sistem de stocare a energiei regenerabile pentru metroul din Beijing

08-maxwellMaxwell Technologies, Inc. a anuntat ca ultracapacitoarele sale sunt utilizate de metroul din Beijing pentru stocarea energiei regenerabile generata in timpul franarii. Ca parte a parteneriatului strategic dintre Maxwell si China Railway Rolling Stock Corporation (CRRC-SRI) anuntat anul trecut, companiile continua sa colaboreze pentru a dezvolta solutii de stocare a energiei regenerabile pentru piata feroviara chineza.
Instalarea sistemului pentru metroul din Beijing este primul proiect comercial pentru CRRC-SRI si Maxwell in China. Dispozitivele livrate indeplinesc cerintele pietei chineze cu privire la eficienta energetica si protectia mediului, creand o oportunitate ideala pentru implementarea ultracapacitoarelor.
„Solutiile de stocare a energiei cu ajutorul ultracapacitoarelor  sunt vitale pentru a raspunde nevoilor tot mai mari de pe piata chineza, iar Maxwell Technologies este lider al dezvoltarii acestei tehnologii. Deoarece orasul Beijing a analizat solutiile care sustin obiectivul de a crea un sistem de transport feroviar urban care avand la baza protectia mediului si eficienta energetica, relatia noastra cu liderul industrial Maxwell Technologies a avut ca scop mai intai obtinerea contractului, si apoi implementarea sistemului. Impreuna speram sa aducem mai multe solutii pe piata deoarece China are nevoie de imbunatatirea eficientei feroviare si de reducerea emisiilor de carbon”, a declarat Liu Baoming, presedintele CRRC-SRI.

Ultimele Articole