spot_img
sâmbătă, mai 28, 2022
spot_img

Material rulant feroviar si de transport urban

Material rulant feroviar si de transport urban
cu dr. ing. Marius Ene      |      21 – 22 mai

 

 

Cursul propune prezentarea si intelegerea conceptului general de Material Rulant si a principalelor caracteristici – arhitectura, accesul pasagerilor, tractiune, franare, climatizare, performante.

 

Vrei angajati mai valorosi?


Ce ne propunem ?

 

  • Familiarizarea cu cerintele si etapele de studiu pentru fabricarea materialului rulant, cunoasterea caracteristicilor principale si a nevoilor de cercetare si dezvoltare.
  • Prezentarea conceptelor de proiectare pentru trenuri inclusiv din punct de vedere al cerintelor de marketing – nevoile clientilor, adaptarea arhitecturii si dimensionarea eficienta a subsistemelor.
  • Studii de caz practice privind pregatirea/analizarea unei oferte – liste de cantitati, caiete de sarcini, memorii tehnice, analiza de risc si principii de selectie a celei mai bune oferte finale.
  • Procese de control a calitatii in timpul fabricatiei. Elemente cheie de control, proceduri de receptie.
  • Exploatare si intretinere – principii generale si studii de caz specifice pentru toate tipurile de material rulant

Investeste in formarea angajatilor tai


Cui se adreseaza?

Ingineri si tehnicieni implicati in proiecte de constructie, reparatii si mentenanta a materialului rulant

Solicita o oferta personalizata


TRAINER

Dr. Ing. Marius Ene are o experiență de peste 25 de ani în domeniul materialului rulant de cale ferata, fiind membru al grupului de lucru UIC Sustainability Group – Noise Network SubGroup, expert colaborator RENAR (Romanian Accreditation Association) în domeniul de expertiză material rulant – parte electrică.

Este implicat în mod direct, din partea AFER, în proiectele europene EU Railways Projects: SUSTRAIL, SPARTACUS, NETIRAIL ca expert tehnic și a fost expert independent ERA (European Railway Agency) în domeniul de expertiză “Safety certification and authorisation” până în 2013.

Afla mai multe


 

PROGRAMA DE CURSURI CARIERA FEROVIARA in ROMANIA

 

Ultimele Articole