spot_img
vineri, martie 24, 2023
spot_img

VIDEO Cum (nu) se respectă măsurile anti-covid la CFR Călători. Nași fără măști în tren

Club Feroviar vă prezintă un nou caz care demonstrează cum unii angajați feroviari nu respectă măsurile anti-covid la CFR Călători, impuse în contextul pandemiei.

măsurile anti-covid la CFR Călători

În condițiile în care în ultimele două zile la nivel național au fost raportate peste 2.000 de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus, unii angajați ai operatorului feroviar de stat se comportă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Imaginile alăturate ne-au fost trimise de un cititor al Club Feroviar care în această seară s-a aflat în trenul InterRegio 1753, cu plecare din București Nord la ora 13,45 și sosire programată la 19,56 la Suceava.

Din filmare se poate observa cum, în vagonul de clasa 1, șeful de tren și conductorul trenului (în stânga) nu poartă măști, la fel și cei din dreapta – doi angajați feroviari care s-au urcat la Pașcani. Aceasta în condițiile în care călătorii sunt obligați să poarte măștile pe față tot drumul, vreme de mai bine de șase ore.

Nu e prima oară când nu se respectă măsurile anti-covid la CFR Călători

La începutul lunii august, conductorul dintr-un tren care circula pe ruta Bucureşti-Constanţa a fost filmat fără mască de protecţie, deşi aceasta este obligatorie în mijloacele de transport în comun. Mai mult, nașul a ridiculizat și măsurile luate de autorități pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

”Cine a declarat pandemia în ţara asta? E declarată cumva pandemia în ţara asta şi eu nu ştiu? În România, Ministerul Sănătăţii nu a declarat pandemie, vă rog frumos să vă interesaţi. Deci nu faceţi nişte afirmaţii care nu le înţelege nimeni. Pandemia în România nu este declarată de către ministrul Sănătăţii. Deci încă nu a declarat dacă este pandemie”, a spus controlorul de bilete.

Întrebat de către călătorul care-l filma de ce purtăm atunci măştile de protecţie, controlorul a afirmat: ”De proşti, de aia, că nu le purtăm de deştepţi, că dacă le purtam de deştepţi…”.

Într-un final, după ce a izbucnit un imens scandal mediatic, ”nașul” cu pricina a fost sancționat de conducerea CFR Călători, care l-a trimis ”la împins vagoane”. Detalii AICI.

Ultimele Articole