spot_img
marți, decembrie 7, 2021
spot_img

O mașină a fost lovită de un tren internațional la Tătărăști. O persoană a murit

O mașină a fost lovită de un tren internațional la Tătărăști, duminică dimineață, accident care s-a soldat cu decesul unei persoane.

mașină a fost lovită de un tren

Un automobil de marca Nissan, în care se aflau două persoane, s-a tamponat lângă localitatea Tătărăști, raionul Strășeni, cu un tren care circula pe ruta Sankt Petersburg – Chișinău.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgență, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 08:34. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori, care au stabilit că în urma impactului o persoană a rămas blocată între fiarele autoturismului, informează Radio Chișinău.

O mașină a fost lovită de un tren. Rănitul a fost dus la spital

În urma intervenției, angajații IGSU au extras corpul neînsuflețit a unui bărbat în vârstă de 65 de ani, iar a doua persoană, care se afla în autoturismul accidentat, un bărbat în vârstă de 64 de ani, a fost scoasă din autovehicul de martorii accidentului. Acesta a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital. Cauza și circumstanțele accidentului rutier urmează a fi stabilite ulterior.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole