sâmbătă, septembrie 30, 2023
spot_imgspot_img

O mașină a fost lovită de tren în județul Cluj. Traficul feroviar este blocat

O mașină a fost lovită de tren, în dimineața zilei de miercuri, în jurul orelor 9,00, pe secția de cale ferată 412, în județul Cluj.

mașină a fost lovită de tren

 

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, accidentul a avut loc la kilometrul 67+600, în condițiile în care şoferul a încercat să traverseze linia de cale ferată, prevăzută cu semafoare.

Mașina a fost lovită de trenul IR 4061 Marghita – Jibou, informează myTEX.ro. Din cauza accidentului, traficul feroviar a fost blocat.

O mașină a fost lovită de tren. Doi răniți

Două persoane au fost rănite în accidentul din zona localităţii Lompirt, victimele fiind conştiente şi fără traumatisme majore.

„Din accidentul produs pe trecerea la nivel cu cale ferată DJ 110B, localitatea Lompirt, au rezultat două victime conştiente, fără traumatisme majore. O victimă, o femeie, de aproximativ 70 ani, a fost preluată de SMURD Sărmăşag, iar a doua victimă, un bărbat de aproximativ 72 ani, a fost preluată de unitatea de Terapie Intensivă Mobilă Zalău. Acestora li se acordă primele îngrijiri medicale”, se arată într-o informare de presă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj.

Potrivit sursei citate, la accidentul de la Lompirt au intervenit Detaşamentul de pompieri Zalău şi pompierii de la punctul de lucru Sărmăşag.

Ultimele Articole