spot_img
luni, octombrie 3, 2022
spot_img

O mașină a fost lovită de tren la Giarmata, în județul Timiș. Șoferița a fost grav rănită

O mașină a fost lovită de tren miercuri dimineață în localitatea timișeană Giarmata Vii, accident rutier în urma căruia cea care se afla la volan a rămas încarcerată și a fost rănită grav.

mașină a fost lovită de tren
FOTO ISU Banat

Accidentul rutier s-a produs în dimineața zilei de miercuri, în jurul orei 6,00, în localitatea timișeană GIarmata Vii, informează site-ul Timiș Online. Autoturismul condus de femeie a fost lovit de trenul Regio 2231 care circula pe relația Remetea Mică – Timișoara operat de CFR Călători. În urma impactului, mașina s-a răsturnat, iar șoferița a rămas încarcerată, fiind rănită grav.

”În tren se aflau 30 de călători care nu au necesitat îngrijiri medicale. În autoturism se afla doar șoferul, o persoană de sex feminin, care în urma impactului a rămas încarcerată. Victima a fost extrasă de echipajele de descarcerare și predată în stare de inconștiență, dar cu semne vitale, unui echipaj SMURD cu medic, care a transportat-o la spital. Pompierii au intervenit cu o autospecială de primă intervenție, două autospeciale de descarcerare, 3 echipaje SMURD și 17 subofițeri”, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Banat.

O mașină a fost lovită de tren. Traficul feroviar este întrerupt

Din cauza accidentului rutier, traficul feroviar a fost oprit în zonă. Polițiștii timișeni s-au deplasat la fața locului și au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe Secția 213 Remetea – Timișoara, un tren de călători care circula de la Timișoara către Lipova a lovit un autoturism, la o trecere la nivel cu calea ferată de pe raza localității Giarmata Vii, județul Timiș. În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto. Traficul feroviar este întrerupt pentru aproximativ 30 de minute pentru efectuarea cercetărilor la fața locului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române.

Accident rutier la Giarmata. Trenul a întârziat 130 de minute

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a venit cu precizări: ”Trenul R 2231 care circula pe relatia Remetea Mica-Timisoara Nord a surprins și lovit, în jurul orei 6.00, un autoturism, la trecerea la nivel semnalizată cu IR, de la Km 6+360. Trenul a staționat la locul accidentului până la finalizarea procedurilor desfășurate de reprezentanții Politiei TF. Nu au fost afectate alte trenuri, doar R 2231, care a ajuns la destinație cu o întârziere de 130 de minute”.

Ultimele Articole