VIDEO Un șofer a scăpat ca prin minune după ce mașina a fost lovită de tren

6 decembrie 2019

Un tânăr șofer clujean a scăpat ca prin minune după ce mașina a fost lovită de tren la trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie, miercuri, 4 decembrie.

mașina a fost lovită de tren

Imaginile au fost surprinse de camerele video montate la trecerea la nivel. Conducătorul auto nu a respectat semnalele luminoase și acustice de la trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie, fiind la un pas de a fi spulberat de trenul care circula pe ruta Cluj Napoca – Bistrița Nord.

Mașina a fost lovită de tren pentru că șoferul vorbea la telefon

Tânărul, în vârstă de 20 de ani, le-a declarat polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj că, în acel moment, atenția îi era distrasă de convorbirea telefonică pe care o purta. El este supărat că a predat permisul de conducere pentru 90 de zile, însă e bucuros că se află printre noi.

„Suntem convinși că experiența prin care a trecut îl va ajuta să prețuiască mai mult viața și să fie și mai responsabil decât a fost până acum”, transmit reprezentanții IPJ Cluj, citați de site-ul Dej 24.

”Pentru că viața are prioritate, conducătorii auto trebuie să respecte semnificația indicatoarelor și a semnalizării de la trecerile la nivel cu calea ferată!”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, care a publicat și filmarea.