spot_img
luni, septembrie 26, 2022
spot_img

VIDEO O mașină a fost lovită de tren în județul Vaslui. Șoferul a fost luat cu elicopterul SMURD

O mașină a fost lovită de tren în județul Vaslui, în dimineața zilei de sâmbătă, iar pentru preluarea șoferului rănit a fost cerută intervenția unui elicopter SMURD.

mașină a fost lovită de tren

Șoferul a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un tren la o trecere la nivel cu calea ferată în zona localității Grivița, din județul Vaslui.

Accidentul s-a produs  la o trecere la nivel cu calea ferată de pe DN 24D, în apropierea localității Grivița, unde o mașină a fost lovită de un tren care circula între Galați și Bârlad. „Detașamentul de Pompieri Bârlad intervine cu o autospecială de descarcerare la limita dintre județele Vaslui și Galați, la un accident feroviar, un autoturism fiind lovit în plin de un tren, la trecerea de nivel peste calea ferată care desparte localitățile Grivița și Bălăbănești. În autoturism se află o persoană încarcerată, în stare de inconștiență”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, citat de Realitatea de Vaslui.

O mașină a fost lovită de tren. Pasagerii au scăpat teferi

La intervenție a participat și o ambulanță din județul Galați și a fost solicitat un elicopter SMURD pentru a prelua victima accidentului feroviar.

De la Detașamentul de pompieri Bârlad a fost alocat un autocamion și un echipaj pentru a ajuta la eliberarea căii ferate de resturile autoturismului. Trenul de călători circula pe ruta Galați – Bârlad, niciunul dintre pasageri și nici mecanicul de locomotivă neavând de suferit.

Ultimele Articole