spot_img
duminică, noiembrie 28, 2021
spot_img

GALERIE FOTO Trafic feroviar întrerupt la Jucu, după ce o mașină a fost lovită de tren

Traficul feroviar este întrerupt marți după amiază la Jucu, județul Cluj, după ce o mașină a fost lovită de tren, iar șoferul a rămas încarcerat.

Un autoturism a fost lovit, la o trecere la nivel cu calea ferată din localitatea Jucu, de trenul Regio 4110 Cluj-Napoca – Sighetu Marmaţiei.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, accidentul a avut loc în jurul orei 15.00, un autoturism fiind lovit de tren, în Jucu de Mijloc. La 112 s-a anunţat că o persoană este încarcerată în autoturism, fiind conştientă. Un stâlp de electricitate a fost rupt în urma impactului şi s-a răsturnat peste maşină. Vegetaţia din apropierea maşinii s-a aprins de la scânteile generate de cablurile de electricitate rupte, acolo intervenind două maşini cu modul de descarcerare şi un echipaj SMURD.

O mașină a fost lovită de tren. Se lucrează la descarcerare

De asemenea, a fost anunţată CFR SA pentru întruperea alimentării cu energie electrică şi a traficului feroviar. În prezent se lucrează pentru descacerarea şoferului din autoturism.

Centrul Infotrafic anunţă că accidentul a avut loc pe magistrala de cale ferată 400 Cluj-Napoca – Gherla, la kilometrul feroviar 5+750 de metri, pe în zona localităţii Jucu (judeţul Cluj), la o trecere la nivel cu calea ferată. Autoturismul a fost lovit de trenul Regio 4110, care se deplasa pe ruta Cluj-Napoca – Sighetu Marmaţiei.

Circulaţia feroviară este întreruptă pe Magistrala 400.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole