spot_img
sâmbătă, martie 25, 2023
spot_img

O mașină a fost lovită de tren la Fetești. Traficul feroviar a fost oprit pe secția 702

O mașină a fost lovită de tren la Fetești, duminică seara, iar traficul feroviar a fost oprit preț de aproape o oră pe secția de cale ferată 702.

Alegeri locale 2020 la Fetești tren de marfă a deraiat
FOTO cu rol pur ilustrativ

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DJ 203, la ieșirea din localitatea Fetești, județul Ialomița, într-o curbă, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat pe secția de cale ferată 702. La scurt timp, un tren marfar a acroșat autoturismul în cauză, fără să fie rănită nicio persoană. Traficul feroviar este blocat pentru a permite intervenția echipajelor specializate. Se estimează reluarea traficul feroviar, în condiții normale, în 45 de minute”, a anunțat aseară Centrul Infotrafic.

O mașină a fost lovită de tren. Nu au fost victime

Din fericire, trei persoane – doi adulţi şi un copil – au reuşit să se autoevacueze cu numai câteva secunde înainte de incident, relatează Știrile Pro TV.

Din primele cercetări reiese faptul că automobilul rămăsese blocat chiar pe calea ferată şi nu a mai fost timp pentru a interveni, astfel a fost lovit în plin de un tren de marfă. Mai mult, la acea oră, judeţul Ialomița se afla sub cod galben de ceață.

Secția de cale ferată 702, linie dublă electrificată, face legătura între Fetești, Țăndărei, Făurei și Buzău.

Ultimele Articole