spot_img
duminică, decembrie 4, 2022
spot_img

O mașină a fost lovită de tren. Circulație feroviară oprită pe secția 210

O mașină a fost lovită de tren în această dimineață la o trecere la nivel cu calea ferată de pe secția 210, în județul Alba, iar traficul feroviar este oprit.

mașină a fost lovită de tren

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul feroviar este întrerupt pe secția de cale ferată 210, în apropierea localității Galați, județul Alba, după ce un tren de călători, care circulă pe relația Alba Iulia – Zlatna, a surprins și accidentat la o trecere la nivel cu calea ferată un autoturism. În urma impactului, singura persoană aflată în autovehicul este încarcerată. Traficul feroviar este întrerupt pentru a permite intervenția echipajelor specializate, nefiind trenuri afectate. Se estimează ca circulația feroviară să fie reluată, în condiții normale, în 45 de minute”, a transmis Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române.

O mașină a fost lovită de tren. Garnitura aparține Regio Călători

Victima, de sex masculin, are 70 de ani și este din Alba Iulia. Trecerea la nivel cu calea ferată unde s-a produs accidentul este semnalizată cu crucea Sfântului Andrei.

Trenul în fața căruia a intrat autoturismul este Regio 16350, operat de Regio Călători, care plecase din Alba Iulia la ora 7,30 și urma să ajungă la destinație, la Zlatna, la ora 8,44. Distanța de 41 km dintre Alba Iulia și Zlatna este parcursă de garniturile Regio Călători, singurele care circulă pe aici, într-o oră și 14 minute.

Ultimele Articole