spot_img
vineri, ianuarie 28, 2022
spot_img

VIDEO GALERIE FOTO O mașină a fost lovită de tren. Trafic feroviar oprit pe secția 502

Traficul feroviar a fost oprit pe secția 502, sâmbătă după-amiază, după ce o mașină a fost lovită de tren în localitatea suceveană Coşna.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, şoferul autoturismului a murit în urma impactului.

”Un tren de călători, care circulă pe relaţia Bistriţa – Vatra Dornei, a surprins şi accidentat în gabaritul căii ferate un autoturism. În urma impactului, şoferul autoturismului a decedat, autovehiculul fiind blocat sub locomotiva trenului”, se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

O mașină a fost lovită de tren. Șoferul a murit

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată, a declarat că în autoturism se afla doar şoferul, în vârstă de 47 de ani. Bărbatul rămas încarcerat nu a mai putut fi salvat, având leziuni incompatibile cu viaţa.

La faţa locului au intervenit pompierii militari, cu două autospeciale pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, ajutaţi de un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Ultimele Articole