spot_img
vineri, decembrie 2, 2022
spot_img

O mașină a fost lovită de tren la Tulcea. Șoferița a ajuns la spital

O mașină a fost lovită de tren marți dimineață la o trecere la nivel cu calea ferată, fără bariere, în apropiere de gara Tulcea Mărfuri. Trenul a întârziat 40 de minute, a precizat CFR Călători.

Trenul R 8651, care circula pe relația Medgidia-Tulcea, a acroșat în gabaritul căii ferate un autoturism, la o trecere la nivel cu calea ferată, fără bariere. În urma accidentului, șoferița autoturismului, o femeie de 53 de ani, a fost rănită.

Potrivit IPJ Tulcea, din primele verificări efectuate a rezultat faptul că o femeie de 53 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe drumul către Gara de Mărfuri Tulcea, nu a respectat semnificația indicatorului montat la trecerea la nivel cu calea ferată și nu a acordat prioritate de trecere unui tren de persoane, condus de un bărbat de 31 de ani, din Constanța.

În urma accidentului a rezultat rănirea șoferiței, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Din fericire, în urma impactului, niciun călător din cei 15 aflați în tren nu au suferit vătămări.

O mașină a fost lovită de tren. Circulația feroviară a fost întreruptă

În urma accientului rutier, deplasarea trenurilor a fost întreruptă pe secția de cale ferată 812, la kilometrul feroviar 139+600 de metri, stația CF Tulcea Mărfuri, județul Tulcea. Și șoferița, și mecanicul de locomotivă au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii au intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetarile continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului, informează site-ul România 24.

Ultimele Articole