spot_img
miercuri, noiembrie 30, 2022
spot_img

FOTO O mașină a fost lovită de tren pe ruta Suceava-Putna. Șoferul nu s-a asigurat

O mașină a fost lovită de tren pe ruta feroviară Suceava-Putna, miercuri după amiază, în apropierea municipiului Rădăuți.

Impactul cu automotorul Siemens Desiro (Săgeata Albastră) s-a produs pe drumul care leagă Dorneștiul de Rădăuți, la o trecere la nivel cu calea ferată, înainte de ora 15.00.

Un autoturism Ford a fost acroșat lateral de automotor, mașina fiind avariată pe întreaga parte laterală dreapta, fără ca șoferul acesteia să fie rănit, informează Monitorul de Suceava. Cercetările efectuate de polițiști au stabilit faptul că vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul autoturismului, care nu a respectat semnul Crucea Sfântului Andrei și nu s-a asigurat la traversarea cu mașina a căii ferate.

O mașină a fost lovită de tren. Nu sunt victime

Din fericire, nu au fost înregistrate victime în urma impactului dintre cele două vehicule. Accidentul s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferată, la intersecția dintre DN 17A și drumul spre comuna Satu Mare.

În același loc, la finele lunii mai a anului trecut, automotorul Malaxa care circula pe relația Suceava-Putna a lovit un autotren încărcat cu cherestea, care traversa linia dintre Dornești și Rădăuți, patru călători din tren fiind atunci răniți.

Ultimele Articole