spot_img
vineri, iulie 1, 2022
spot_img

VIDEO GALERIE FOTO O mașină a fost lovită de tren în județul Timiș. Doi italieni au fost răniți

O mașină a fost lovită de tren luni seara în zona gării Boldur, județul Timiș, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Timiș.

 

Impactul a avut loc cu trenul IR 1838, Timișoara-Iași, cunoscut și ca ”Trenul foamei”. Șoferul nu a reușit să vadă la timp trenul,cel mai probabil din cauza ceții, astfel că mașina pe care o conducea a fost lovită în plin de locomotiva garniturii care circula pe ruta Timișoara-Iași. Trenul avea o viteză de peste 80 de kilometri la oră, impactul fiind unul foarte puternic. Până când mecanicul a reușit să oprească colosul de pe șine, mașina a fost târâtă mai bine de 50 de metri.

La fața locului au intervenit o autospecială de primă intervenție, una de descarcerare și un echipaj SMURD. Din autoturism au fost extrași doi bărbați, de origine italiană, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani. Aceștia se aflau în stare de șoc și au fost preluați de echipajele medicale, informează Digi 24.

O mașină a fost lovită de tren. Locomotiva a fost avariată

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul, anunță site-ul Lugoj Info.

ISU Timiș anunță că trenul nu își poate continua drumul din cauza unei avarii la locomotivă și că s-a solicitat o locomotivă de schimb de la Timișoara.

În trenul Timișoara-Iași sunt aproximativ 100 de persoane, iar garnitura este încălzită, mai susțin reprezentanții ISU Timiș. Traficul feroviar este întrerupt.

Ultimele Articole