spot_img
marți, iulie 5, 2022
spot_img

O mașină a fost lovită de tren la Măneciu Ungureni. Șoferița, la un pas să-și piardă viața

O mașină a fost lovită de tren joi după-amiază, la trecerea la nivel cu calea ferată (fără barieră) Măneciu Ungureni, satul Gheaba.

mașină a fost lovită de tren

În impact au fost implicate un autoturism si un tren Regio, operat de Transferoviar Călători. O șoferiță fără experiență și pasagera din dreapta au fost la un pas să-și piardă viața, informează Observatorul Prahovean.

Din primele verificări ale polițiștilor prahoveni, se pare că o tânără de 24 de ani, cu permis de conducere din luna decembrie 2019, care conducea un autoturism, ar fi ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată, unde, auzind zgomotul trenului și coroborat cu lipsa experienței în conducere, nu ar fi introdus autovehiculul într-o treaptă de viteză, acesta ajungând pe șine.

O mașină a fost lovită de tren. Șoferița și pasagera au ieșit la timp

Atât tânăra, cât și pasagera de pe locul din dreapta s-au evacuat înainte ca trenul să acroșeze autoturismul. Trenul circula pe relația Ploiești-Măneciu. Nu au fost înregistrate întârzieri în urma impactului.

Ambele mijloace de transport au suferit avarii. Polițiștii le reamintesc participanților la trafic faptul că respectarea indicatoarelor și asigurarea temeinică la traversarea trecerii la nivel cu calea ferată pot face diferența dintre un drum liniștit și o tragedie.

Ultimele Articole