spot_img
vineri, martie 24, 2023
spot_img

VIDEO GALERIE FOTO Încă o mașină a fost lovită de tren în Timiș. Trafic feroviar oprit în halta Semenic

Traficul feroviar este oprit duminică dimineață în halta Semenic din judeţul Timiş, după ce o mașină a fost lovită de tren.

 

Un tren care circula pe relația Timişoara – Târgu Mureş a lovit un autoturism, la o trecere la nivel cu calea ferată, în halta Semenic, şoferul fiind rănit grav.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar este oprit pe secţia de cale ferată 125, la kilometrul feroviar 2 + 266 de metri, în zona staţiei CF Giroc (halta Semenic), după ce un tren care circula pe relaţia Timişoara – Târgu Mureş a surprins şi accidentat, la trecerea la nivel cu calea ferată, un autoturism, al cărui şofer nu a respectat semnalele luminoase şi acustice.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 7.00 când un șofer, un tânăr de 28 de ani, care era singur în autoturism, s-a avântat pe liniile de cale ferată ignorând semnalele luminoase și fără să se asigure. Mașina s-a făcut praf, iar conducătorul auto a fost grav rănit, informează Opinia Timișoarei.

La locul accidentului au intervenit pompierii, echipaje SMURD și autospeciale de descarcerare. În tren se aflau 70 de călători, însă niciunul nu a fost rănit. Șoferul rămas încarcerat a fost recuperat din caroseria zdrobită și transportat în stare critică la spital.

Ultimele Articole