spot_img
joi, ianuarie 20, 2022
spot_img

În gările din județul lui Lucian Bode, masca de protecție devine obligatorie începând de miercuri

Masca de protecție devine obligatorie în spații deschise aglomerate în județul Sălaj, inclusiv în gări, începând de miercuri, pe toată perioada stării de alertă.

masca de protecție devine obligatorie

Prefectura Sălaj, județ din care provine actualul ministru al Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat că decizia a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) și vizează obligativitatea purtării măștii de protecție de persoanele aflate în spații publice deschise de tip piețe, târguri și expoziții, pe întreaga durată a programului de funcționare a acestora.

Masca de protecție devine obligatorie în stațiile de autobuz și în gări

De asemenea, masca este obligatorie și în zonele în care se desfășoară serbări publice, activități cultural-artistice, activități religioase sau pelerinaje, în zonele de așteptare a mijloacelor de transport în comun de tip stații de autobuz, stații și peroane CFR, autogări sau zonele de așteptare pentru accesul în obiectivele turistice.

Sunt exceptaţi de la obligativitatea purtării măştii de protecţie copiii cu vârsta mai mică de 5 ani, informează Agerpres. Organizatorii de evenimente au obligația de a lua toate măsurile pentru a se asigura că accesul persoanelor se face cu mască de protecție, proprie sau pusă la dispoziție. Autoritățile din mai multe județe și din municipiul București au luat în ultima perioadă măsuri similare celei din Sălaj.

Ultimele Articole