spot_img
sâmbătă, martie 25, 2023
spot_img

Marți vor începe înscrierile pentru interviurile de la Târgul de Carieră Feroviară în România

Marți, 08.11.2022, vor începe înscrierile pentru interviurile care vor avea loc, online sau fizic, la sediul companiilor, în cadrul ediției de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România, care va avea loc în zilele de 18 și 19 noiembrie și la care și-au anunțat prezența nouă companii.

Târgul de Carieră Feroviară în România, organizat de platforma de recrutări dedicată transportului feroviar și urban pe șină – CFiR în parteneriat media cu AGERPRES și Club Feroviar, reprezintă pentru cei interesați șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

În cele două zile ale evenimentului, candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online, prin intermediul platformei Zoom. Candidații au astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla (din România sau chiar și străinătate) și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

Urmărește noutățile despre eveniment pe site sau pe social media și programează-te la un interviu la compania și pentru anunțul care ți-au făcut cu ochiul!

Marți vor începe înscrierile pentru interviuri

Începând de marți, 08.11.2022, se vor putea face înscrieri/solicitări pentru a participa la interviurile din 18-19 noiembrie, iar ofertele cu care vin companiile participante și care este modalitatea de înscriere la interviuri pot fi văzute pe pagina evenimentului: https://cfir.ro/targcfir/.

Nouă companii, trei operatori de transport feroviar și șase companii cu activități în infrastructura feroviară, vă așteaptă să aplicați pentru postul care va interesează. Sunt posturi disponibile în aproape toată țara, cele mai multe fiind în București, dar există oferte și pentru județele Arad, Timiș, Bihor, Cluj, Alba, Iași, Bacău, Vrancea, Prahova, Călărași și altele.

Se caută ingineri, economiști, arhitecți, personal feroviar (mecanic de locomotivă, șef de tren sau revizor tehnic de vagoane), dar și alte meserii, fiind disponibile oferte atât pentru cei cu experiență, cât și pentru cei fără experiență. În plus, cei care își doresc să se califice într-o meserie feroviară vor putea sa susțină un interviu în vederea înscrierii la cursuri de mecanic locomotivă și șef manevră.

Nouă companii și-au anunțat prezența la ediția de toamnă 2022 a Târgului de Carieră Feroviară în România

Printre companiile care și-au anunțat deja prezența la acest eveniment sunt atât companii care activează în domeniul infrastructurii și suprastructurii, cât și operatori feroviari.

Grup Feroviar Român (GFR), entitatea fanion a GRAMPET GROUP, cel mai mare holding feroviar privat din Uniunea Europeană, face selecții pentru cursuri de calificare, angajări de personal feroviar în toate punctele de lucru ale companiei, practic pe tot teritoriul țării, dar și de lăcătuși montatori agregate energetice și de transport la punctul de lucru de la Brazi, jud Prahova.


BAICONS IMPEX SRL, o societate comercială cu răspundere limitată, înființată în anul 2001, având ca principal domeniu de activitate proiectare, consultanţă şi supervizare lucrări pentru drumuri, poduri, lucrări de artă, construcții civile şi industriale și căi ferate, caută să își completeze echipa din București cu ingineri proiectanți de diferite specializări.


ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate, prima companie românească de proiectare și consultanță din domeniul feroviar, participă la această ediție a târgului pentru a identifica oameni care să lucreze cu pasiune și să își dorească să transforme proiecte ambițioase în realitate. Posturile disponibile, în București, sunt pentru ingineri proiectanți, specialist trafic feroviar sau inginer decontare.


TPF Inginerie, o companie dinamică de consultanță și inginerie integrată, capabilă să propună cele mai bune soluții pentru investitorii publici și privați din România, își dorește să angajeze diriginți de șantier cu experiență pe poziție similară autorizație de diriginte șantier și, ca un avantaj, alte certificări în domeniul construcțiilor, pentru proiectele pe care le desfășoară în județele Bihor și Timiș.


Consis Proiect, companie specializată în inginerie și consultanță pentru transportul feroviar, modernizări și consolidări de drumuri, poduri, căi ferate și construcții civile, vine cu oferte pentru ingineri proiectanți de infrastructură, construcții civile și instalații, iar cei care se vor angaja își vor desfășura activitatea în regim hibrid, atât în Bucureşti, cât şi în ţară, în funcție de locația proiectelor.


DB Cargo Romania, operator feroviar ce asigură servicii de calitate premium, de încredere pentru clienți, viabil economic, sigur pentru angajați și atent cu mediul, angajează mecanic de locomotivă, șef tren și revizor tehnic de vagoane, existând posturi disponibile în aproape toată țara, respectiv județele AR, AG, BC, BH, BR, BZ, CL, CS, CT, DB, DJ, GL, GR, GJ, HD, IL, MH, NT, OT, PH, TR, TM, VL, VN.


DB Engineering&Consulting, compania de inginerie, consultanță și operare a sistemului de infrastructură feroviară a grupului Deutsche Bahn care oferă o gama largă de servicii de inginerie, are o ofertă bogată cu posturi pentru ingineri de diverse specializări și cu diferite niveluri de experientă, dar și posturi pentru arhitecți, toate disponibile în București.


În oferta companiei Total Business Land (TBL Grup), firmă de consultanţă de management şi servicii profesionale aflată în expansiune accelerată la nivel naţional care oferă servicii de inginerie, proiectare, mediu, arheologie şi restaurare, topografie şi cadastru etc., se regăsesc posturi pentru ingineri, economiști, arhitecți sau operator dronă și specialist GIS, posturi disponibile în București sau județele AB, CJ, AG, IS, TM.


Cargo Trans Vagon – membră a grupului de firme TTS (Transport Trade Services), operator de transport feroviar de marfă, care desfășoară activități de ansamblu ale transportului feroviar de marfă, intern și internațional, angajează șef tren și mecanic locomotivă care își vor desfășura activitatea București și în județele AR, DB, DJ, GR, GJ, IL, PH, VN.

Parteneri Media


Parteneri CFiR

Cu susținerea


Urmăriți-ne pe site, newsletterul săptămânal și/sau social media: linkedin, twitter, facebook și instagram pentru a afla noutăți despre Târgul de Carieră Feroviară în România: când încep înscrierile pentru interviuri și ce alți angajatori vor mai fi prezenți la târg.

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau prin chat-ul de pe site www.cfir.ro. Vom răspunde în intervalul orar 9 – 17, de luni până vineri.

Ultimele Articole