spot_img
vineri, august 12, 2022
spot_img

Marinela Mititelu consilier la Guvern. Au fost numiți și doi secretari de stat la Ministerul Transporturilor

O Decizie a prim-ministrului apărută joi în Monitorul Oficial o numește pe realizatoarea Realitatea TV Marinela Mititelu consilier la Guvern. În același Monitor Oficial apar decizii de numire a doi secretari de stat la Ministerul Transporturilor.

Adrian Bărbulescu

Marinela Mititelu consilier la Guvern

În Monitorul Oficial au apărut mai multe Decizii ale prim-ministrului Ludovic Orban privind numirea unor demnitari în cadrul Guvernului.

Astfel, doi secretari de stat au fost numiți la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor. Este vorba de Valeriu Lupu și Ion Scrioșteanu. Totodată, prin Decizie a prim-ministrului a fost numit Gheorghe Cojanu în funcția de secretar general adjunct al aceluiași minister din Bulevardul Dinicu Golescu 38.

Club Feroviar a anunțat recent că în funcția de secretar general al Ministerului Transporturilor a fost numită Ștefania Ferencz, o apropiată a fostului premier Emil Boc, acum primar la Cluj Napoca.

Marinela Mititelu consilier la Guvern. A lucrat cu Rareș Bogdan

Pe aceeași pagină din Monitorul Oficial al României apare și o altă Decizie a prim-ministrului. ”Decizie privind numirea doamnei Marinela Ghioca Mititelu în funcția de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al vice-primministrului”, se arată în document.

Evident, este vorba de singurul vice-primministru din Cabinetul Orban, Raluca Turcan. Marinela Mititelu lucrează de ani buni la Realitatea TV, unde realizator a fost până de curând actualul prim-vicepreședinte al PNL Rareș Bogdan.

Ultimele Articole