miercuri, iunie 26, 2024
spot_img

Marian Artimon face campanie electorală pentru Gabriela Firea pe grupul sindicatului

Președintele Unitatea-Sindicatul Liber Metrou, Marian Artimon face campanie electorală pentru Gabriela Firea, care candidează din partea PSD la postul de primar general al Capitalei.

În postarea de pe grupul închis de Facebook al membrilor de sindicat de la Metrorex, Artimon anunță și că se află pe lista de consilieri ai PSD la Primăria Capitalei. În paranteză fie spus, și directorul general al Metrorex, Mariana Miclăuș, s-a afișat în ultima perioadă alături de Gabriela Firea, la mai multe evenimente cu tentă electorală.

Revenind la Marian Artimon, vom reda integral postarea liderului sindical, cu comentariile noastre cu Bold și cu precizarea că greșelile de gramatică și de ortografie îi aparțin autorului. În mod normal nu am fi făcut caz de aceste greșeli dacă ar fi fost vorba de un lider sindical din domeniul feroviar, însă atunci când acesta aspiră la postul de consilier general pretențiile cresc.

Iată postarea obținută de Club Feroviar:

”Votez cu Gabriela Firea

În 2016, Consiliul General al Uslm a decis ca eu să merg în echipa doamnei Firea la Consiliul General al Municipiului București.

Alegerile de atunci au decis să fie Primar General Gabriela Firea. În patru ani de mandat au fost multe realizări, pe toate planurile:

Transport 400 de autobuze euro 6 130  hibride și 100 electrice, de asemenea formele făcute pentru 100 de tramvaie și 100 de troleibuze (Gabriela Firea voia să cumpere tramvaie turcești de la Durmazlar, în dauna producătorului român Astra Vagoane Călători, căruia îi dăduseră câștig de cauză atât Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, cât și Curtea de Apel București)

Pasajul Ciurel, pasajul Pta Sudului, sos Fabrica de glucoză, pasajul D na Ghica 70% (Pasajul Ciurel nu duce nicăieri și a fost o idee nefericită a fostului primar general Sorin Oprescu de a băga traficul în oraș. Pasajul Piața Sudului fusese început tot în mandatul lui Sorin Oprescu. Pasajul Doamna Ghica nu era nicidecum la 70%, procentul fiind mult mai mic)

Sănătate spitalul Gomoiu, spitalul Foișor, Termie înființarea Termoenergetica, demararea schimbării conductelor magistrale de apă caldă și căldură. Proiect cu finanțare europeană. (În mandatul Gabrielei Firea, RADET a intrat în faliment).

Acum, după 4 ani, toate proiectele lăsate și cu finanțare, constatam ca au fost amânate in a fi implementate 10 linii de tramvai rămase nemodernizate (În mandatul lui Nicușor Dan au fost lansate și finalizate licitațiile pentru toți cei 50 km de linie de tramvai nemodernizată. În mandatul Gabrielei Firea a fost lansată o singură licitație pentru modernizarea a 1,1 km de linie de tramvai pe Bulevardul Doina Cornea, cu termen foarte ”generoase”, așa că lucrarea a durat mai bine de un an și jumătate), Pod Ciurel  faza 2, pentru legătura cu centura capitalei (Pe traseul spre Centură s-au construit vile, așa că această conexiune este un vis frumos și atât), Spitalul Metropolitan, Sala de sport de 20000 de locuri amânată, patinuoarul Flamaropol abandonat Termină blocată, Toate proiectele amânate de peste 40 de luni.

De aceea candidez, pentru a fi finalizate toate aceste proiecte importante și multe altele pe care cetățeni le doresc. Am  decis să continui în echipa doamnei Firea. Pentru asta duminică trebuie să ieșim la vot. În primul rând pentru a ne exercita acest drept fundamental. Eu vă cer sprijinul pentru a mă susține în  a face treaba în Consiliul  General al Municipiului București. Am spus , totdeauna în ultimii 12 ani, ca șansa noastră, a metroiestilor, este Extinderea rețelei de metrou în zona Metropolitană București. După cum observați extinderea se face, în special, prin proiecte derulate de autoritățile locale. De aceea trebuie să participăm la deciziile privitoare la viitorul nostru, la viața noastră viitoare. Vă aștept la vot în număr cat mai mare. Partidul Social Democrat – Organizația Mun București CMF 21240002”.

CITEȘTE și FOTO Marian Artimon a intrat oficial în campania electorală a Gabrielei Firea

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole