spot_img
miercuri, martie 22, 2023
spot_img

Prima ninsoare, primele probleme. Mari întârzieri la trenurile București-Urziceni și retur

Prima zăpadă din acest an în sudul țării a provocat și primele probleme în circulația trenurilor, vineri dimineață fiind înregistrate mari întârzieri la trenurile București-Urziceni și retur.

Potrivit informațiilor obținute de Club Feroviar, circulația feroviară a fost perturbată la primele ore ale dimineții pe Magistrala 700.

Cea mai mare întârziere, de 63 de minute, a avut-o trenul Regio 7032 operat de SNTFC CFR Călători, care a plecat din Urziceni la ora 4,27 și ar fi trebuit să ajungă la destinația finală, Gara de Nord din București, la ora 6,07. Potrivit informațiilor noastre, cauza a fost un macaz fără control (înghețat) din stația Balotești.

Perechea sa, R 7031, a plecat din București Nord la ora 5,21 (la timp) și a ajuns la Urziceni cu 48 de minute întârziere față de ora din livret – 6,55.

Întârzieri la trenurile București-Urziceni și la cele de Aeroport

Un alt tren Regio pe relația București-Urziceni, R 7039, care a plecat din Gara de Nord la ora 4,00, a întârziat 22 de minute din cauza condițiilor meteo nefavorabile. La rândul lui, trenul R 7033, cu plecare din București Nord la ora 7,40, a avut o întârziere la sosirea în Urziceni de 27 de minute.

Aceste probleme au cauzat mici întârzieri și pentru trenurile care circulă pe relația Gara de Nord-Aeroport Henri Coandă. Bunăoară, trenul R 10108 a avut o întârziere de șase minute la sosirea la București Nord.

Ultimele Articole