joi, septembrie 28, 2023
spot_imgspot_img

Marea Britanie finanteaza optimizarea serviciilor din Southern

08-SouthernSecretarul de Transport din Marea Britanie, Chris Grayling, a anuntat masuri de imbunatatire a transportului pe reteaua Southern. Secretarul de Transport Chris Grayling a confirmat un pachet de masuri care include un fond de 20 de milioane de lire (23,7 milioane de euro) si angajarea uneia dintre cele mai importante figuri ale industriei feroviare britanice pentru a ajuta la reluarea activitatii serviciului.
Chris Gibb va prezida un consiliu de administratie nou, care colaboreaza cu operatorul feroviar, Department for Transport si Network Rail pentru a vedea cum se poate obtine o imbunatatire rapida a serviciilor pentru public. Consiliul de administratie va controla fondul de 20 de milioane de lire si va colabora indeaproape cu GTR si Network Rail pentru a imbunatati performanta pentru clientii Southern.
Un reprezentat al calatorilor va fi inclus in acest consiliu de revizuire pentru a se asigura ca parerile calatorilor sunt auzite, iar imbunatatirile reflecta cererile acestora. Consiliul de administratie al proiectului va prezenta acest plan in toamna, iar actiunile vor fi implementate cat de curand posibil.
Fondul va aborda problemele liniei, sporind promptitudinea echipelor de raspuns, accelerand inlocuirea caii ferate uzate si angajand mai mult personal in statiile cheie, inclusiv East Croydon si Gatwick pentru a fi siguri ca trenurile ajung la timp.

Ultimele Articole