spot_img
duminică, noiembrie 27, 2022
spot_img

Marea Britanie: Cubic livreaza porti electronice moderne pentru Northern

03-cubic_cubicCubic Transportation Systems (CTS), o divizie a Cubic Corporation, a primit un contract din partea Northern, cel mai mare operator de trenuri din Marea Britanie care opereaza in afara Londrei, pentru furnizarea de porti electronice de acces in statii. Northern va primi sistemul modern de porti electronice de acces dezvoltat de Cubic pentru opt statii. In total, 52 de astfel de porti de acces vor fi instalate. Portile sunt dotate cu sistem de citire a cardurilor inteligente si codurilor de bare si accepta bilete magnetice.
CTS a finalizat deja instalarea in doua statii, Wigan Wallgate si Liverpool Lime Street. Cele sase statii ramase – Salford Cresent (Manchester), Bolton, Blackburn, Bradford Forster Square, Halifax si Harrogate sunt programate pentru sfarsitului lui martie 2017.
„Suntem mandri ca am primit acest contract important din partea Northern  si ca ne putem consolida serviciile oferite pe piata britanica. Am livrat primele doua statii in timp record, datorita unui efort comun si asteptam cu nerabdare finalizarea statiilor ramase intr-un mod la fel de eficient”, a declarat Roger Crow, presedinte si director executiv al Cubic Transportation Systems Europe.

Ultimele Articole