spot_img
miercuri, ianuarie 19, 2022
spot_img

Răzvan Cuc nu exclude o mână criminală la metrou. Liviu Dragnea: ”E cam ciudată coincidenţa”

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, nu exclude o mână criminală la metrou în cazul defecţiuniilor repetate de pe Magistrala 2, Berceni – Pipera.

mână criminală la metrou

Răzvan Cuc spune că a discutat deja cu cu directorul Metrorex, Dumitru Şodolescu, şi l-a trimis la faţa locului cu o echipă pentru a rezolva defecţiunea.

Miercuri dimineaţă a fost din nou haos la metrou, pe cea mai aglomerată magistrală din cauza unor probleme tehnice. Potrivit ministrului Transporturilor este vorba despre acelaşi releu care s-a defectat de trei ori în ultimele trei zile. „Bugetul Metrorex prevede sume alocate pentru reparaţii. Pentru că, după cum ştiţi, primeşte subvenţie de la bugetul de stat. Am vorbit dimineaţă cu domnul Şodorescu. Este vorba de Magistrala 2, un releu de la depoul Berceni. L-am trimis la faţa locului să ia măsurile care se impun şi să aibă mereu echipa acolo, că am înţeles că e a treia oara când se defectează. Sper să nu fie ceva intenţionat”, a spus Cuc.

Și Liviu Dragnea parcă vede o mână criminală la metrou

Și președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost pus pe gânduri: „Ceva intenţionat. E cam ciudată coincidenţa”.

Întrebat dacă se gândește și la o mână criminală la metrou,  Răzvan Cuc a răspuns: „Da, am luat în calcul şi asta penru că de trei zile acelaşi releu se blochează şi se strică”.

Ultimele Articole