spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

Majorare de salarii de la CFR SA, convenită de sindicate cu administrația companiei

O majorare de salarii la CFR SA va avea loc începând cu data de 1 Decembrie 2022, în urma semnării de către sindicate și administrație a noului act adițional la CCM.

„Angajații CFR SA încheie anul 2022 cu o creștere salarială cu 16%!  Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a semnat noul Act Adiţional, la Contractul Colectiv de Muncă (CCM), cu o majorare salarială de 6%, de la 1 Decembrie 2022, și creșterea valorii tichetului de masă, de la 1 noiembrie 2022, la 30 de lei, de la 20 de lei! Salariații companiei au beneficiat de prima creștere salarială a acestui an începând cu 1 iunie 2022, când s-a acordat o majorare cu 10% a salariilor de bază, iar valoarea unui tichet de masă a crescut de la 15 lei la 20 de lei. Astfel, în anul 2022, conducerea CFR SA a majorat veniturile angajaților cu 16% și a crescut valoarea tichetului de masa de la 15 lei, la 30 de lei! Menționăm faptul că în anul 2021 angajații CFR SA nu au beneficiat de nicio creștere a salariilor, ultima majorare, de 5%, fiind acordată în decembrie 2020”, a anunțat compania, printr-o postare pe contul său oficial de Facebook.

CITEȘTE și Fiul unui lider sindical a fost pus de Simu director în centralul CFR SAMajorare de salarii la CFR SA. Negocierile s-au încheiat rapid

Negocierile dintre sindicate și administrație pentru actul adițional la Contractul Colectiv de Muncă la Compania Națională de Căi Ferate CFR SA au început miercuri dimineață, după cum a informat Club Feroviar, și au fost finalizate rapid.

La negocieri au participat liderii Federației Naționale Drum de Fier, Florea Dobrescu, al Alianței Federațiilor Tehnice Feroviare, Iulică Măntescu, și al Federației Naționale Feroviare Mișcare Comercial Vagoane, Grigore Mare.

Ultimele Articole