spot_img
miercuri, septembrie 28, 2022
spot_img

Ultimele două cursuri din sesiunea de toamnă Carieră Feroviară în România

Manager de Proiect
15 – 16 NOIEMBRIE       |      BUCURESTI

Cursul ofera participanţilor cunostintele teoretice si practice pentru ocuparea poziţiei de manager de proiect, aceştia parcurgând toate etapele specifice unui proiect de la identificarea problemei/nevoii/oportunității până la finalizarea implementării proiectului.

Astfel, participanţii sunt puşi în situaţia de a analiza, lua decizii şi de a identifica provocările pe care le presupune poziţia de Manager de proiect, de a lucra în echipă, de a gestiona situații şi experienţe diverse în vederea atingerii scopului proiectului.

O importanță deosebită va fi acordată formularistiicii specifice managementului de proiect care, odată înţelese şi integrate în activitatea curentă, facilitează derularea unui proiect şi cresc şansele ca acesta sa implementat cu succes.

Cursul se adreseaza tuturor responsabililor si participantilor la proiecte feroviare in scopul dobandirii cunostintelor de baza in domeniul managementului de proiect.

Pentru a ne asigura ca fiecare participant va beneficia de atentie individuala din partea trainerului, care isi propune sa raspunda la toate intrebarile si curiozitatile cursantilor, am limitat numarul maxim de participanti la 12.

OBIECTIVELE CURSULUI

 

 • identificarea eficientă a proceselor specifice unui proiect;
 • identificarea corectă a nevoii/oportunității de dezvoltare în organizaţie şi soluția optimă (ideea de proiect) pentru nevoia/oportunitatea respectivă;
 • structurarea proiectului având în vedere activităţile, graficul Gantt și bugetul;
 • identificarea resurselor necesare implementării proiectului;
 • alocarea eficientă a resurselor;
 • coordonarea echipei de proiect;
 • alocarea şi delegarea sarcinilor membrilor echipei de proiect în funcţie de postul ocupat şi activităţile planificate;
 • capacitatea de a monitoriza şi evalua, în funcţie de criterii multiple, proiectul în faza de implementare;
 • gestionarea riscurilor în cadrul proiectului;
 • cunoaşterea şi aplicarea instrumentelor şi metodelor specifice managementului de proiect;
 • îmbunătățirea abilitaţilor de comunicare cu autoritatea de management

TRAINER

Dr. Ec. Elena Pavel este consultant în domeniul fondurilor europene din anul 2007 și trainer din anul 2008, instruind peste 4.000 de persoane în cadrul cursurilor de “Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene” și “Manager de Proiect – fonduri europene”, atât pentru reprezentanți ai mediului de business, cât și pentru cei ai autorităților publice.

Activitatea didactică reprezintă o constantă în evoluția profesională, Elena fiind cadru universitar de peste 10 ani. Disciplinele pe care s-a titularizat sunt „Politica de coeziune economică, socială și teritorială a Uniunii Europene” și „Eficiența investițiilor”, acestea fiind direct corelate cu activitatea sa curentă.

Experiența practică se datorează implicării Elenei, în egală măsură, în procesul de întocmire a dosarelor de finanțare, cât și în cel de implementare a proiectelor finanțate, ea deținând funcții de expert/manager de proiect în numeroase proiecte finanțate din fonduri europene.

Portofoliul de clienți cuprinde atât organizații din mediul de business ce au dorit să-și îmbunătățească competitivitatea în actualul context global, cât și autoritățile publice locale ce au avut priorități în domeniul dezvoltării urbane și modernizării infrastructurii educaționale, sociale și de sănătate.

Elena este absolventă a două facultăți (relații internaționale și studii europene și drept), a unui master în geopolitică și relații internaționale, a unui curs postuniversitar în domeniul securității și bunei guvernări, fiind, în prezent, doctor în domeniul economiei și afacerilor internaționale al Academiei de Studii Economice din București. De asemenea, a participat la numeroase cursuri de specializare și perfecționare, atât în țară, cât și în străinătate (The University of Siena, Siena, Italia; Central European University, Budapesta, Ungaria; The Training Partnership Ltd., Torquay, Marea Britanie etc.).

INSCRIE-TE PANA PE 08 NOIEMBRIE PENTRU A OBTINE UN DISCOUNT DE 25% LA CURSUL

22 – 23 noiembrie | Lector: Marius Chiper
Cursul își propune să prezinte domeniul feroviar, familiarizarea cu conceptele, notiunile si problematicile domeniului feroviar.[…]

Ultimele Articole