spot_img
vineri, martie 24, 2023
spot_img

Mai multe tramvaie Flexity pentru Karlsruhe

Compania Bombardier Transportation a primit o noua comanda din partea Albtal-Verkehrs-Gesellschaft (AVG), compania de transport din regiunea valea Alb din sud-vestul Germaniei, pentru livrarea a 20 de tramvaie Flexity suplimentare. Aceasta este a treia comanda din 2009 si are la baza acordul cadru pentru un numar total de 75 de vehicule. Valoarea comenzii este de aprox. 87 de milioane de euro (98 de milioane de dolari). Vehiculele vor fi livrate in perioada mai 2020 – martie 2021.

Vehiculele cu sistem de tractiune bicurent sunt in operare pe reteaua de tramvaie, dar si pe reteaua de cale ferata. Acest lucru inseamna ca pasagerii pot calatori direct in oras din zonele invecinate in conditii confortabile si fara a mai fi nevoie sa schimbe trenurile. Vehiculele sunt proiectate sa indeplineasca cerintele orasului si regiunii Karlsruhe si au dotari care imbunatatesc confortul pasagerilor, dar si un sistem modern de informare a acestora. In plus, calatorii beneficiaza de Wi-Fi si spatii multifunctionale generoase pentru transportul persoanelor in carucioare cu rotile, carucioarelor pentru copii sau bicicletelor.

Fiecare dintre vehiculele cu o lungime de 37 m pot transporta 244 de pasageri dintre care 93 pe scaune. Tramvaiele Flexity permit cuplarea a pana la 4 vehicule pentru a putea transporta cat mai multi pasageri in timpul orelor de varf.

Ultimele Articole