vineri, iunie 28, 2024
spot_img

Mai este o săptămână până la Târgul de Carieră Feroviară în România – 25 de companii, 130 de oportunități de carieră, workshopuri, tombolă

Mai este o săptămână până la debutul celei de-a IX-a ediții a Târgului de Carieră Feroviară în România organizat de Carieră Feroviară în România (CFiR) în perioada 12-14 iunie, sub egida CNCF CFR SA, cu sprijinul Asociației Industriei Feroviare (AIF) și Asociației Inginerilor Feroviari din România (AIFR), în parteneriat media cu AGERPRES și Club Feroviar.

Acest eveniment oferă o platformă ideală pentru explorarea oportunităților de carieră din sectorul feroviar și al transportului urban pe șină, într-un format hibrid ce combină interacțiunile online cu cele fizice la Gara de Nord din București, participanții având șansa unică de a comunica rapid și direct cu reprezentanții unor companii importante, private sau de stat, și instituții de învățământ.

De ce să participi?

Târgul oferă o platformă unică pentru cei care își doresc să activeze în domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină, reprezentând o ocazie ideală pentru a explora o gamă largă de oportunități, de la locuri de muncă și stagii de practică, până la cursuri de calificare și programe de internship.

Facilităm întâlniri directe cu reprezentanți ai unora dintre mai importante companii din sector, precum: Tecnic Consulting Engineering – Partener Platinum al evenimentului, CNCF CFR SA, STB SA, Astra Vagoane Călători, AFER, E-P Rail, Astra Trans Carpatic, DB Cargo Romania, SNTFM CFR Marfă, Express Forwarding, Baicons, ISPCF, TPF Inginerie, PORR România, CONSIS PROIECT, DB Engineering & Consulting, EGIS România, STRABAG, Viarom Construct, Knorr-Bremse, Metconf Feralla, voestalpine Railway Systems Romania, VTG Rail Logistics Austria GmbH Viena – Sucursala București, CFR IRLU sau Novatech.

Poți interacționa cu reprezentanții acestor companii fie în zilele de 13 și 14 iunie în Gara de Nord București, fie în perioada 12-14 iunie la interviurile online – în funcție de forma de participare aleasă de fiecare companie.Facultățile de profil – prezență în premieră la târg

La această ediție a târgului ne bucurăm de participarea Facultății de Transporturi – UNSTPB și a Facultății de Căi Ferate, Dumuri și Poduri, care vor oferi informații valoroase despre procedura de admitere pentru anul 2024 și alte detalii relevante pentru viitorii studenți.

Reprezentanții celor două facultăți vor fi pregătiți să răspundă oricăror întrebări, de la înscriere până la oportunitățile pe care le vor avea după absolvire, tinerilor interesați de o carieră în acest sector vital.

Workshopuri Interactive

Un punct de atracție special al târgului îl reprezintă workshopurile menite a aduce informații noi și un plus de valoare celor aflați la început de carieră sau care doresc să își dezvolte cunoștințele pe anumite teme.

Cele două workshopuri definite până la acest moment sunt:

  • „Trenul Carierei: Destinația – Interviul Perfect”, susținut de Andrei Vuță, partener la HR Design Consulting
  • „Vrei să înveți prin practică și testare?”, susținut de Nicușor Laurențiu Zaharia, Şef Serviciu Laboratoare Material Rulant în cadrul AFER.

Cei interesați sunt rugați să se înregistreze, workshopurile urmând să se desfășoare doar dacă un număr de minimum opt participanți este atins. Detalii suplimentare și formularele de înscriere sunt disponibile pe pagina evenimentului: https://cfir.ro/targcfir/

Tombola – Motiv în plus pentru a participa

La finalul evenimentului, participanții vor avea șansa de a câștiga echipamente de lucru, oferite de Alvirom Echipamente Protecție, un stimulent atractiv pentru toți cei prezenți. Aceste premii subliniază angajamentul nostru pentru siguranța și echiparea adecvată a profesioniștilor din domeniu.

Nu rata șansa de a îți construi o carieră într-un domeniu de viitor!

Pregătește-ți CV-ul și vino să te întâlnești cu reprezentanții unora dintre cele mai importante companii din domeniu. Înscrie-te la interviurile online în perioada 12-14 iunie și/sau vizitează Târgul de Carieră Feroviară în România din Gara de Nord București, în zilele de 13 și 14 iunie, pentru a descoperi oportunități de carieră în domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină.

 


Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor CFiR: ALVIROMAstra Trans CarpaticBAICONSElectromontajE-P RailISPCFKnorr-BremseMETCONF FERALLANOVATEXPORR ROMÂNIATIM RAIL CARGOTPF InginerieCONSIS PROIECTDB CARGO ROMANIADB ENGINEERING & CONSULTINGEgis RomâniaNOVATECH și STRABAG România, dar și al instituțiilor de învățământ și al asociațiilor profesionale și patronale cu care colaborăm: Facultatea de Transporturi din cadrul Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, Universitatea din Craiova, Universitatea din Pitești, CENAFER, Asociația Industriei Feroviare din România – AIF, Asociația Inginerilor Feroviari din România – AIFR® și Organizația Patronală a Societăților Feroviare Private din România (OPSFPR).


Accesează site-ul CFiR, abonează-te la newsletter-ul nostru sau urmărește-ne pe social media (FacebookLinkedinTwitterInstagramTikTok) pentru a fi la curent cu cele mai noi informații despre ”Târgul de Carieră Feroviară în România” – ce companii își vor mai anunța prezența și care vor fi ofertele lor de carieră – locuri de muncă, înscrieri la cursuri de calificare, stagii de practică sau internshipuri.

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau la numărul de telefon 0371 314 475. Vom răspunde în intervalul orar 9.00 – 17.00, de luni până vineri.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole