spot_img
marți, decembrie 7, 2021
spot_img

CFR vrea macazuri noi la Cluj Napoca Est. Se vor repara și două linii directe din gară

CFR SA a lansat miercuri în sistemul electronic de achiziții publice o cerere de oferte pentru macazuri noi la Cluj Napoca Est, precum și pentru repararea a două linii directe din gară.

macazuri noi la Cluj Napoca

Valoarea achiziției, care se va face prin procedură simplificată, este estimată, potrivit anunțului postat în SICAP, la 2,7 milioane de lei.

Concret, este vorba de înlocuirea aparatelor de cale (macazuri) 17, 41, 26 și consolidarea liniilor II și III directe din stația Cluj-Napoca Est, de pe raza Regionalei Cluj . ”Pentru evitarea introducerii restricției de viteză în zona aparatelor de cale 17,41,26 din stația Cluj-Napoca Est sunt necesare lucrări de înlocuire a acestor aparate de cale cu aparate de tip nou montate pe traverse de beton și pregătite pentru sudură. Lucrările care se impun în cadrul execuției sunt: înlocuirea celor trei aparatele de cale cu aparate de cale tip 600-300-1/9-Af pe traverse din beton, înlocuirea panourilor de protecție ale celor trei schimbătoare, înlocuirea unui nr. de 690 traverse de beton T17 necorespunzătoare de pe liniile II și III din Stația Cluj-Napoca Est cu traverse T17w14, înlocuirea unui nr. de 10 buc. JIL-uri tip 60 în cale, executarea sudurilor aluminotermice ale reperelor celor 3 aparate de cale, efecturarea unui buraj mecanizat pe un număr de 322 bucăți traverse T17 aflate în cale, executarea a 4 suduri aluminotermice speciale pentru tranziția de la șină tip 60 la 65 la călcâiul schimbătorului 41 pe linia II directă și la călcâiul schimbătorului 26 pe linia III directă”, se precizează în anunț.

Macazuri noi la Cluj Napoca Est. Se cere garanție de participare

Garanția de participare se constituie prin virament bancar sau printr-un instrument de garantare emis în condițiile legii de o instituție de credit din România sau din alt stat sau de o societate de asigurări, în condițiile legii, în cuantum de: 27.000 de lei, pentru o perioadă de cel puțin 120 de zile, egală cu perioada de valabilitate a ofertei, de la data limită de depunere a ofertelor.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 4 noiembrie 2019, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 4 martie 2020.  În condițiile în care în urma evaluării ofertelor conform criteriului de atribuire se înregistrează două sau mai multe oferte la egalitate pe primul loc se va proceda la solicitarea unei noi oferte de preț prin intermediul SEAP.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole