spot_img
miercuri, noiembrie 30, 2022
spot_img

Ludovic Orban despre ploaia din metrou: Neconformitate cu proiectul

La două  săptămâni după ce a inaugurat cu surle și trâmbițe sectorul Drumul Taberei – Eroilor al Magistralei 5, premierul Ludovic Orban se găsește în fața primei situații neplăcute privind lucrarea. Joi, în absența oricăror precipitații atmosferice, din plafonul stației Eroilor 2 apa a început să curgă brusc pe peron și aceasta în cantități substanțiale. Cum a explicat situația premierul Orban?

Potrivit premierului problema va fi remediată de constructorul lucrării. În mod neclar și antepronunțându-se asupra incidentului Ludovic Orban a menționat o neconformitate cu proiectul care desigur în niciun caz nu prevedea așa ceva.

„​Orice fel de situație care apare trebuie remediată de consorțiul care a avut contractul. Orice neconformitate cu proiectul care apare trebuie remediată de constructor”, a declarat premierul Ludovic Orban despre recentul incident apărut la magistrala de metrou Drumul Taberei.

Joi dimineață, din tavanul noii stații de metrou Eroilor 2 din București, de pe tronsonul Eroilor – Râul Doamnei al Magistralei 5, a început să curgă apă direct pe peron, unde se aflau câțiva călători în așteptarea trenului.

Contactat de Libertatea, Gabriel Mocanu, directorul general al Metrorex, a precizat că “a fost o scurtă avarie, care a durat 5 minute”. ”Este vorba despre o conductă, dar s-a rezolvat, nu este nicio problemă”, a spus Mocanu. El a precizat faptul că incidentul a avut loc în jurul orei 8 dimineața. (D.C.)

 

 

Ultimele Articole