spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

GALERIE FOTO Cum avansează lucrările la stația de metrou Tudor Arghezi

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a prezentat vineri imagini care arată cum avansează lucrările la stația de metrou Tudor Arghezi, care se construiește pe Magistrala 2.

„Stația de metrou Tudor Arghezi, în câteva imagini. Lucrările avansează incredibil de repede. Abia aștept să finalizăm acest proiect extrem de important pentru comunitatea noastră”, a scris primarul Sectorului 4 pe pagina sa de Facebook, unde a postat și imaginile.Lucrările la stația de metrou Tudor Arghezi avansează rapid. Va fi gata anul acesta

Noua stație de metrou Tudor Arghezi de pe Magistrala 2, după cea existentă Berceni (fostă Depoul IMGB), ar putea fi gata în 2022, a declarat recent edilul Sectorului 4.

Noua stație de metrou de pe M2 va avea două accese către București și alte trei către Șoseaua de Centură a Capitalei. Este vorba despre prima lucrare de metrou realizată de o autoritate publică locală din România. Valoarea contractului se ridică la 151 de milioane de lei, mare parte provenind din fonduri europene.

Noua linie de metrou care se va întinde pe o lungime de 1,6 kilometri este construită pornind de la stația Berceni, actualul capăt de linie al Magistralei 2 de metrou. Ministerul Fondurilor Europene a aprobat în luna septembrie a anului 2020 cererea de finanțare pentru noua stație de metrou, în valoare de 50 de milioane de euro.

Ultimele Articole