duminică, mai 28, 2023
spot_img

Cum se desfășoară lucrările la Podul Constanța. Poliția Română face precizări pentru șoferi

Poliția Română face precizări pentru șoferii care conduc în nordul Bucureștiului, în legătură cu lucrările la Podul Constanța.

lucrările la Podul Constanța modernizare la Podul Constanța

Lucrările de reparații și consolidare a Podului CFR Constanța au loc în perioada 4 iulie – 15 noiembrie 2019.

Lucrarea   va   fi   realizată   fără   închiderea   circulației   autovehiculelor   sau pietonilor, în etape succesive, cu asigurarea în permanență pe Calea Griviței a unei benzi de circulație cu lățimea de minimum 2,5 m pe sensul efectuat de lucrări. În etapa în care lucrarea va implica restricții pe ambele sensuri ale liniei de tramvai, circulația autovehiculelor se va desfășura pe câte o bandă de circulație, cu lățimea de minimum 2,5 m pe fiecare sens.

Restricții de circulație, pentru lucrările la Podul Constanța

Se vor aplica restricții de circulație, zilnic, între orele 22.00 – 05.00. ”Solicităm conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri. Pietonii  au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea   verde a semaforului”, se arată în comunicatul dat publicității de Poliția Română.

Ultimele Articole