spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

VIDEO Lucrările de la bariera Petricani s-au amânat. Se așteaptă avizul Poliției Rutiere

Anunțate de CFR SA că vor începe marți dimineață, lucrările de la bariera Petricani din nordul Bucureștiului s-au amânat.

Primăria Municipiului București a avizat începerea lucrărilor abia de miercuri, iar compania de infrastructură feroviară încă așteaptă avizul Poliției Rutiere.

”Compania CFR Infrastructură va repara în zilele următoare trecerile la nivel cu linia de cale ferată la Barierele de la Petricani și Andronache. Se va reface trecerea la nivel cu linia de cale ferată București-Constanța, iar circulația rutieră urmează să fie închisă pe șoselele Petricani și Andronache. CFR anunțase că lucrările se desfășoară de marți până joi, dar se amână până se obține aprobare de la Poliția Rutieră”, a informat Radio România Actualități.

Materialele de construcții au fost aduse deja în zonă, dar muncitorii nu au ajuns.

Lucrările de la bariera Petricani, prevăzute să înceapă marți

Așa cum a informat Club Feroviar, Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat duminică, 1 ianuarie, că în perioada 03.01.2023 – 05.01.2023 se vor face lucrări de reabilitare a trecerilor la nivel cu calea ferată situate pe linia magistrală 800, Bucuresti Nord-Constanța, la km 11+035 (zona Pipera) și la km 13+951 (zona Andronache).

Lucrările urmau a fi realizate de SRCF București, în regie proprie, dar și cu firme de specialitate, prin închidere de linie și interzicerea totală a circulației auto prin trecerile la nivel respective, după următorul program:

  • în data de 03.01.2022, intervalul orar 7,00 – 21,00, se vor executa lucrări în zona trecerii la nivel situată la km 11+035, cu închiderea circulației feroviare pe fir II Băneasa – Pantelimon (circulația feroviară se va realiza pe firul I) și interzicerea circulației auto prin trecerea la nivel.
  • în data de 04.01.2022, intervalul orar 7,00 – 21,00, se vor executa lucrări în zona trecerii la nivel situată la km 13+951, cu închiderea circulației feroviare fir I Băneasa – Pantelimon (circulația feroviară se va realiza pe firul II) și interzicerea circulației auto prin trecerea la nivel;
  • în data de 05.01.2022, în intervalul orar 7,00 – 21,00,se se vor executa lucrări în zona trecerii la nivel situate la km 13+951, cu închiderea circulației feroviare fir II Băneasa – Pantelimon (circulația feroviară se va realiza pe firul I) și interzicerea circulației auto prin trecerea la nivel.

Ultimele Articole