spot_img
duminică, noiembrie 28, 2021
spot_img

Lucrări urgente la linia de tramvai în estul Bucureștiului. Două linii, deviate

Două linii de tramvai ale STB vor circula deviat timp de trei zile, pentru lucrări urgente la linia de tramvai din estul Bucureștiului.

Liniile de tramvai 36 și 46 vor fi deviate timp de trei zile – începând de vineri, 19.11.2021, ora 00.30, până luni, 22.11.2021, ora 4.30 – pentru a permite Societății de Transport București SA efectuarea unor lucrări de reparație la calea de rulare. Astfel, de la intersecția Bd. Basarabia/ Bd. 1 Decembrie 1918, tramvaiele liniilor menționate vor circula deviat pe Bd. 1 Decembrie 1918 până la „Faur Poarta 4”, comun cu linia 14, a anunțat Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI).Lucrări urgente la linia de tramvai. Se înființează o linie navetă de autobuze

Pentru preluarea călătorilor, TPBI a dispus înființarea, pentru aceste două zile de deviere a tramvaielor, a liniei navetă 636, care va funcționa între „Republica” și „Bd. Basarabia”, pe Bd. Basarabia și Str. Lucrețiu Pătrășcanu.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI) este primul organism creat la nivel regional care a fost constituit sub forma unei structuri de cooperare a celor 42 de autorități publice locale din regiune, primind mandat din partea acestora pentru înființarea, organizarea, reglementarea, exploatarea, monitorizarea și gestionarea serviciului de transport public de călători pe toată aria de competență, conform Regulamentului CE 1370/2007.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole