spot_img
vineri, decembrie 3, 2021
spot_img

GALERIE FOTO Lucrări pe Regionala Brașov, pentru ridicarea restricțiilor de viteză

Compania Națională de căi Ferate CFR SA face lucrări pe Regionala Brașov, pentru ridicarea restricției de viteză între Apața și Augustin.

”Sucursala Regională CF Brașov continuă programul de reparaţii la infrastructura feroviară, în regie proprie, pentru ridicarea restricţiei de viteză de 30 km/h, pe intervalul de staţii Apața – Augustin (firul I, km 216+000 – 217+200), prin lucrări de refacție, ciuruire intergrală, buraj mecanizat, profilat și stabilizat piatră spartă în linie curentă. Prima etapă a programului, în care s-au desfășurat lucrări de refacție a căii, a fost finalizată, în perioada următoare fiind programate lucrările de ciuruire intergrală, buraj mecanizat, profilat și stabilizat piatră spartă”, a postat CFR SA pe contul oficial de Facebook.

Lucrări pe Regionala Brașov, cu noul tren de lucru

Lucrările de refacție a căii, tehnologie aplicată în premieră pe rețeaua feroviară, au fost făcute cu noul tren de lucru, specializat în lucrări de reparație capitală a suprastructurii căii ferate.

Acesta are o productivitate medie de refacere totală a suprastructurii căii de 200 ml/oră (de aproximativ patru ori mai mare față de tehnologia clasică, realizată cu trenul de lucru Platov). Etapele lucrării sunt: refacţia căii, înlocuirea șinei și a traverselor uzate, ciuruirea integrală și buraj mecanizat, profilat şi stabilizat prisma de piatră spartă.

Scopul constă în îmbunătățirea condițiilor de trafic, creșterea gradului de confort și reducerea timpilor de parcurs pe zona respectivă. Lucrările sunt făcute de SRCF Brașov, în regie proprie, prin Secţia L1 Brașov cu utilaje ale Secţiei de Reparaţii Linii Utilaje Brașov (SRLU Brașov).

Foto: CFR Infrastructura/Gheorghita Oniga

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole